schrijven voor het web
 
 
Schrijven voor het web? Meld je aan voor workshops in Amsterdam en Groningen theFactor.e.
Schrijven voor het web? Meld je aan voor workshops in Amsterdam en Groningen. Actief en wervend schrijven. Kort en bondig of echte longreads produceren. Het is een vak apart. Collega Mireille Stomp deelt haar kennis en ervaring met je tijdens een gratis schrijfworkshop. online strategie en content. In deze workshop krijg je praktische tips en tools en bespreken we de Mocwah schrijfopdracht. Weten wat dat is? Meld je dan snel aan bij Mireille. 1300 1600 uur 9 mei in Groningen. 1300 1600 uur 5 september in Amsterdam.
Schrijven voor het web Archieven Mijn Online Inkomen.
Onmisbare tips voor als u gaat schrijven voor het web.
Schrijven voor het web is een wat andere discipline dan schrijven voor papier. Onder andere omdat lezen vanaf een beeldscherm lastiger is en tekst meer gescand wordt dan gelezen. Wanneer u erop gaat letten zal het u waarschijnlijk ook op gaan vallen dat veel mensen webteksten uitprinten als ze serieus iets willen lezen. Een andere reden waarom schrijven voor internet net iets anders in zijn werk gaat is omdat het veelal de bedoeling is dat het geschrevene vindbaar wordt op het internet. Bereid het webteksten schrijven goed voor.
Workshop Effectief schrijven voor het web Familie van i.
Workshop Effectief schrijven voor het web. Workshop Effectief schrijven voor het web. Hoe zorg je dat jouw boodschap van het scherm knalt? En hoe zorg je dat jouw doelgroep jouw boodschap ook vindt? Met wat richtlijnen en oefening maak je teksten die zowel bij je doelgroep als bij de zoekmachines hun doel raken. Tijdens deze workshop leer je waar je op moet letten bij het online zetten van jouw content. Teksten die prettig lezen vanaf een beeldscherm. Technische tips voor vindbaarheid SEO. Woorden die je wel of juist niet moet gebruiken.
Schrijven voor het web EUR.nl.
Schrijven voor het web. Schrijven voor het web. Schrijven voor het web. Exclusief voor Erasmus Academie. Elke communicatie-medewerker moet regelmatig een bijdrage leveren aan de website en/of websites van de organisatie. De opdracht is altijd zorg voor informatieve en activerende teksten afgestemd op hoe webpaginas worden gelezen.
In-company training Schrijven voor het web Logikos Trainingen.
Schrijven voor het web workshop.
4 Onmisbare tips Klantgericht Schrijven Voor Het Web.
Training Train de ontwikkelaar. Home Schrijven Voor het Web 4 Tips voor Klantgerichtere Website Tekst. Schrijven Voor het Web 4 Tips voor Klantgerichtere Website Tekst. Klantgericht schrijven is één ding maar schrijven voor het web is heel anders. Hieronder volgen 4 handige tips voor hoe er het beste met tekst omgegaan kan worden zodat je website gebruiksvriendelijker wordt. Schrijven voor het web begint bij de tekst zelf! Structureer de tekst gebruik koppen subkoppen en bullet-points. Webpaginas zijn geen boeken. Paginas op het internet worden niet vaak op normale wijze gelezen. In plaats daarvan scannen bezoekers de pagina.
Schrijven voor het web Hostnet Blog. Schrijven voor het web Hostnet Blog.
Alles voor ondernemend Nederland. Mijn Hostnet Klantenservice Over Hostnet. Schrijven voor het web. Je opent een website en ziet een grote lap met tekst staan. Bij de meeste mensen is het antwoord nee. Lezen vanaf een beeldscherm gaat namelijk moeilijker dan vanaf papier. Een bezoeker van een website wil direct zien of de informatie op de pagina relevant is of niet. Voor het web schrijf je dus op een andere manier dan voor offline communicatie. Opbouw van de tekst. Teksten voor een website moeten kort scanbaar en eenvoudig zijn. Per alinea kun je het beste maximaal 6 zinnen gebruiken.

Contacteer ons

Resultaten voor schrijven voor het web